تلفن های هوشمند به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی روزمره همه تبدیل شده اند و با گذشت سالها همچنان بهتر می شوند. اجزای تلفن های هوشمند مانند پردازنده ها ، دوربین ها و RAM در دهه گذشته به طرز چشمگیری بهبود یافته اند. اما اکثر باتری های گوشی های هوشمند هنوز مکیده اند و حتی تلفن های هوشمند باتری های عظیم با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت یا بیشتر هنوز حتی یک روز دوام ندارند.
این را نمی توان فقط به گردن باتری ها انداخت زیرا اکثر تلفن های هوشمند مدرن دارای پردازنده های قدرتمند ، نمایشگرهایی با وضوح بالا و نرخ تازه سازی بالا هستند که باتری را حتی سریعتر تخلیه می کند.
در حالی که فناوری های شارژ سریع در اکثر گوشی های هوشمند امروزی موجود است ، اما این واقعیت را که ممکن است لازم باشد گوشی هوشمند خود را چندین بار در روز شارژ کنید ، جبران نمی کند ، به خصوص اگر کاربر سنگینی هستید.
همچنین ، از آنجا که باتری های گوشی های هوشمند باتری های لیتیوم یونی هستند ، پس از گذشت چند صد چرخه ، ظرفیت کلی خود را از دست می دهند.
متأسفانه ، آنها نیز به سرعت فرسوده می شوند و حتی ممکن است بعضی از آنها در شرایط خاص آسیب ببینند یا منفجر شوند.
در این پست در مورد باتری های یون لیتیوم که در تلفن های هوشمند نسل فعلی یافت می شود و اینکه چرا باید باتری های حالت جامد جایگزین شوند صحبت خواهد شد.
باتری های حالت جامد یک فناوری نسبتاً جدید هستند و امکان تعویض باتری های یون لیتیوم به طور کلی و تغییر شدید آینده تلفن های هوشمند را دارند.
فناوری باتری فعلی
باتری لیتیوم یون که در حال حاضر در تلفن های هوشمند امروزی استفاده می شود ، شامل 3 قسمت اصلی است: کاتد ، آند و الکترولیت. این الکترولیت از یک ماده شیمیایی مایع ساخته شده است که در هنگام شارژ شدن باتری ، یون های مثبت را از کاتد به آند منتقل می کند و در حال تخلیه به روش دیگر است. این روند باعث می شود که الکترون ها از طریق یک مدار الکتریکی حرکت کنند ، بنابراین برق مورد نیاز برای شارژ تلفن های هوشمند ما تولید می شود.
نیاز به جایگزینی یون لیتیوم
الکترولیت مایع مورد استفاده در باتری های لیتیوم یون قابل اشتعال است ، بنابراین احتمال منفجر شدن باتری گوشی های هوشمند را افزایش می دهد. حتماً این اتفاق را در حادثه ننگین Note 7 و برخی دیگر از تلفن های هوشمند مانند شیائومی دیده اید. این بیشتر به دلیل خاصیت واکنش پذیر لیتیوم موجود در باتری ها است.
این بدان معناست که در صورت ضعیف شدن یا خراب شدن محفظه باتری ، لیتیوم با رطوبت هوا تماس گرفته و در نهایت به کیس و در نهایت دستگاهی که در آن است آسیب می رساند. به همین دلیل ، باتری های لیتیوم یون نیز در دمای سرد عملکرد خوبی ندارند.
همچنین به دلیل ماهیت آلی الکترولیت موجود در باتری های لیتیوم یون ، هرچه بیشتر از آنها استفاده شود ، شارژ کمتری برای حرکت باتری ها وجود دارد. هر دو عامل با گذشت زمان به شدت ظرفیت باتری را کاهش می دهند.
باتری های حالت جامد چیست و چگونه کار می کند
باتری های حالت جامد از نظر ساختاری اساساً مشابه باتری های لیتیوم یونی با پایه مایع هستند ، به جز یک تغییر قابل توجه. آنها از الکترولیت جامد برای انتقال یونها به جای ژل مایع استفاده می کنند. متداول ترین الکترولیت جامد در باتری های حالت جامد ، لیتیوم فسفات است که در اصل یک لیوان نازک است. الکترون ها از طریق الکترولیت جامد به همان روشی که در الکترولیت مایع حرکت می کنند ، حرکت می کنند.از آنجا که الکترولیت جامد مانند الکترولیت مایع قابل اشتعال و واکنش نیست ، می تواند برای هزاران چرخه شارژ دوام داشته باشد. این بدان معنی است که باتری های گوشی هوشمند شما سالها ظرفیت کامل خود را از دست نخواهند داد.
در زیر مزایای باتری های حالت جامد نسبت به باتری های یونی لیتیوم آورده شده است
معایب باتری های حالت جامد
گران هستند و از این رو زیاد مورد استفاده قرار نمی گیرند. بهترین ماده برای باتری های جامد مبتنی بر الکترولیت هنوز تحقیق نشده است. بنابراین ممکن است چند سال طول بکشد تا باتری های حالت جامد در گوشی های هوشمند و سایر دستگاه های الکترونیکی ما به یک قاعده تبدیل شوند. چه کسی می داند ، آنها ممکن است باتری های لیتیوم یونی قدیمی را یک بار و برای همیشه جایگزین کنند.
من خیلی منتظر آن روز هستم. در مورد شما چطور؟
مطالعه بیشتر:
چگونه باتری های حالت جامد می توانند تلفن های هوشمند را برای همیشه تغییر دهند
3 نکته برای افزایش طول عمر باتری آیفون.
13 نکته برای افزایش طول عمر باتری تلفن خود
در صورت خرابی قطعات موبایل چه کنیم؟
های ,باتری ,، ,هوشمند ,لیتیوم ,جامد ,باتری های ,های هوشمند ,تلفن های ,های حالت ,حالت جامد
درباره این سایت